Over ons

Team SPODIX

De wereld verandert en video wordt steeds belangrijker. Logisch, want één beeld zegt meer dan 1000 woorden en zo is het al helemaal voor videos. Recruiters en werkgevers actief in werving en selectie kunnen door middel van videosollicitaties enorme tijdswinst behalen bij het aannemen van personeel. Veel onderzoek toont tegelijkertijd aan dat de eerste indrukken vaak al de juiste indrukken zijn.

Videosollicitaties helpen jouw onderneming ook met inclusiviteit en diversiteit. Videosollicitaties maken het immers ook erg makkelijk je op een laagdrempelige manier te laten verrassen door kandidaten die je primair misschien niet had uitgenodigd. Tegelijkertijd geef je ook kandidaten met videosollicitaties de mogelijkheid op een gemakkelijke en snelle manier te overtuigen. Een verademing voor veel kandidaten om een keer gezien te worden, zonder dat daarvoor eerst een uitgebreide motivatiebrief geschreven moet worden, met een veelal grote kans op een afwijzing.

SPODIX gelooft in de enorme toegevoegde waarde van videosollicitaties en vindt de tijd rijp dat videosollicitaties ook in Nederland de volgende nieuwe standaard worden op werving- en selectievlak.

Het team achter SPODIX bestaat uit 5 man die zich bezighouden met de strategie, productontwikkeling, verkoop en techniek.

Neem contact op met SPODIX

Heb je nog vragen of wil je graag een demo? Neem contact met ons op!